Les Pomes d’Eva

Sempre he escrit, però l’estiu del 2017 vaig escriure el primer d’aquests contes, el vaig ensenyar a quatre persones i va agradar.

Les quatre em van animar a continuar escrivint i a millorar. Una d’aquestes persones va ser en Pere Queraltó i Segarra, Doctor en Filosofia i escriptor, qui me n’ha fet el pròleg i al qual estic molt agraïda per tot.

Una altra persona important ha estat en Ramon Monton, gran escriptor i traductor de l’alemany.

També Enric Soler, qui s’ho llegeix tot, i Lurdes Montoliu que em demanava sempre si en tenia més d’escrits.

A mitjans del 2018 ja els havia escrit tots i vaig contactar amb en Lluís Amarè, pintor i il·lustrador vilanoví, a qui només coneixia d’un dia de casualitat.

Em vaig atrevir a explicar què havia fet i li vaig preguntar si voldria fer-ne els dibuixos.

Va demanar-me el manuscrit, i als dos dies va contactar amb mi per dir-me que sí. Va fer unes il·lustracions precioses i una portada espectacular.

Tres dones en edats compreses entre els quaranta i cinquanta anys, i sis històries que expliquen moments importants a les seves vides, moments de canvi i de presa de decisions on la sexualitat i les relacions juguen un paper important per a descobrir el seu camí.

Pots demanar el llibre a qualsevol llibreria!

  • Comprar el llibre a Amazon aquí
  • Comprar el llibre a Alfaomega (Llibre + CD) aquí

Tinc un secret

Nou contes de fades immersos en la realitat que vivim, nou històries que podríem viure. Nou realitats on la fantasia hi és present. Qui no té secrets? Qui no amaga en el seu cor el desig fervent de ser o viure una fantasia?. La realitat és producte de la imaginació, diuen.

<<-Miraré el sol i el cel blau que llueixen, a veure si evito naufragar en la foscor… Tinc un secret. Els secrets fan que aguantis la respiració, no sigui cas que s’escapin, saps?- li va dir amb un somriure melangiós, mentre prenia un got d’aigua fresca amb una fulla de menta.>>

Pots demanar el llibre a qualsevol llibreria!

  • Comprar el llibre a Alfaomega aquí
  • Comprar el llibre a Amazon aquí